Agrarische Werkzaamheden

 

Loonbedrijf voor agrarische werkzaamheden

Loonbedrijf Hokke is gevestigd in Vierpolders. Daarmee bevinden we ons centraal in een regio die van oudsher om landbouw draait. Veel van onze opdrachten bestaan dan ook uit agrarische werkzaamheden. De kern van ons werkgebied bevindt zich tussen Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis en Zwartewaal. Maar ook daarbuiten verrichten we graag agrarisch loonwerk.

Elk seizoen beschikbaar
Agrarisch loonwerk is vaak seizoensgebonden. Welk moment van het jaar u ook een piek heeft in agrarische werkzaamheden, wij springen graag bij. Dat kan zowel het eind als het begin van een bepaald seizoen zijn. Zo helpen we vaak geregeld met zaaiwerkzaamheden. We hebben daarvoor alle kennis, ervaring en machines in huis. Dat geldt ook voor het moment waarop het seizoen op zijn einde loopt. Dan kunnen we helpen met bijvoorbeeld dorswerkzaamheden. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met bieten rooien.

Machines te huur
Heeft u een handje extra nodig tijdens zaaiwerkzaamheden, dorswerkzaamheden of het bieten rooien? Dan springen wij dus graag bij. Als loonbedrijf is agrarisch werk een van onze specialismes. Maar het is ook mogelijk om de nodige machines van ons te huren.

Verbouwt u tarwe? Heeft u daar af en toe extra machines voor nodig? Wij kunnen u voor de zaaiwerkzaamheden een tarwezaaier verhuren. Is het eenmaal tijd om te oogsten, dan hebben we ook een machine voor de dorswerkzaamheden staan. Daarnaast beschikken we ook over een bietenzaaier en machines voor het bieten rooien.

Agrarische Werkzaamheden

Agrarische Werkzaamheden

Ervaren loonbedrijf, agrarisch ingesteld
Loonbedrijf Hokke bestaat al sinds 1912. Onze ervaring met agrarisch loonwerk gaat dan ook al meer dan een eeuw terug. We hebben veel expertise opgebouwd tijdens al onze verschillende agrarische werkzaamheden. Die gaat al vier generaties over van vader op zoon.

Agrarisch loonwerk op Flakkee
Tijdens al ons agrarisch loonwerk komen we overal in de regio. Met onze uitvalsbasis in Vierpolders doen we veel van ons werk in de driehoek Brielle, Voorne-Putten en Heenvliet. Maar ook in de omliggende omgeving is ons loonbedrijf agrarisch inzetbaar.

Contact ons voor assistentie
Assistentie nodig bij zaaiwerkzaamheden, dorswerkzaamheden of bieten rooien? Wij komen graag helpen. Ook helpen we u graag aan extra machines voor agrarische werkzaamheden. Bel ons of kom even langs in Vierpolders.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.