Groenonderhoud

Alles in huis voor groenonderhoud

 

Loonbedrijf Hokke bestaat al meer dan 100 jaar. We zijn al sinds 1912 een familiebedrijf in groenonderhoud. Kennis en materieel worden sindsdien van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels hebben we dus meer dan genoeg in huis voor professioneel groenonderhoud. We hebben veel ervaring in het onderhouden van groen.

Onderhoud van sloten
Een van onze specialismes op het gebied van onderhoud: sloten. Een van de dingen die we veel doen is het verstevigen van oevers. Zo slaan we veel houten damwanden. Dat kan bij het onderhoud van sloten horen. Maar we gebruiken die kennis ook om bijvoorbeeld botenhellingen aan te leggen.

Het tegenovergestelde van beschoeiingen van oevers doen we ook. Dan creƫren we bijvoorbeeld natuurvriendelijke oevers. In plaats van een steile wand zorgen we dan voor een geleidelijk aflopende slootkant.

Moet de sloot zelf schoon gemaakt worden? Daar hebben we materieel voor. U kunt van ons bijvoorbeeld een baggerbak huren. Maar we kunnen het schoonmaken van de sloot ook zelf voor u doen.

 

Maaiwerkzaamheden voor groenonderhoud
Bij professioneel groenonderhoud komen ook vaak maaiwerkzaamheden kijken. Wij helpen al jarenlang allerlei bedrijven en instanties met het maaien van hun terrein. Het maakt niet uit of het om een agrarisch gebied gaat, of om bijvoorbeeld gemeentelijk groen. Wij zijn als loonbedrijf breed inzetbaar. We zijn gevestigd in Vierpolders en werken vanuit daar in Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje en Zwartewaal. In heel Overflakkee dus eigenlijk maar ook daarbuiten.

Groen beplantingen
Naast onderhoud van bestaand groen kunnen we ook nieuwe groen beplantingen voor u aanleggen. De schaal maakt daarbij niet uit. We kunnen in particuliere tuinen net zo makkelijk uit de voeten als met gemeentelijk groen beplantingen. Onze ruime ervaring met professioneel groenonderhoud is daarbij een pluspunt. We weten bij de aanleg al waar we in de toekomst qua groenonderhoud rekening mee moeten houden.

Heeft u een groot agrarisch of natuurlijk gebied waar qua onderhoud van alles moet gebeuren? Wij zijn graag uw partner in professioneel groenonderhoud. Wilt u meer weten over wat qua materiaal en diensten voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.