Grondverzet

Meedenkend grondwerkbedrijf

 

Als grondverzetbedrijf doen we meer dan het afvoeren van grond. We denken ook graag mee over de beste inrichting. We graven allereerst singels, sloten en vijvers. Maar daarna kunnen we ook de ideale oever realiseren. Ook dat hoort voor ons bij grondwerken. We kunnen de waterkant verstevigen. Bijvoorbeeld door houten damwand of andere beschoeiing aan te leggen. Maar we weten ook hoe je het beste een natuurlijke, aflopende oever creƫert.

Grondverzet voor water
Als loonbedrijf richten wij ons onder andere op grondverzet. Zoals bij veel van onze andere werkzaamheden ligt de focus daarbij op sloten en andere waterpartijen. Als grondwerkbedrijf graven we daarnaast ook regelmatig bouwputten. Maar op het gebied van grondwerken zijn waterpartijen voor ons de hoofdmoot. Naast veel grondverzetmachines beschikken we ook over veel specialistische kennis.

Grondverzetbedrijf legt basis
Als professioneel grondwerkbedrijf weten we dat grondverzet veel meer is dan alleen maar grond afvoeren of verplaatsen. We leggen letterlijk de basis voor het slagen van vervolgstadia van bijvoorbeeld bouwprojecten. Of die grondwerken goed of slecht zijn uitgevoerd, valt op het eerste gezicht niet op. Toch is het cruciaal dat een grondverzetbedrijf de basis goed legt.

Onze grondverzetmachines
Om ons grondverzet goed te kunnen uitvoeren, beschikken we over verschillende soorten grondverzetmachines. Die kunt u ook van ons huren. We hebben een aantal minigravers staan. Maar we verhuren ook onze dumpers en tractoren. In dat laatste geval kunnen die uitgerust worden met een waterpomp (1700 vierkante meter). U kunt bij ons ook terecht voor een rupsgraafmachine (8 ton) of een mobiele graafmachine (15 ton). Voor de afwerking een zandwagen nodig? Ook dat is een van de grondverzetmachines die we verhuren voor uw grondwerken. Als u niet precies weet hoe de machines te bedienen, dan helpen we u natuurlijk graag.

Grondwerken op Overflakkee
Moet u grond afvoeren in Oostvoorne? Een bouwput afgraven in Hellevoetsluis? Oevers herinrichten bij Brielle? Loonbedrijf heeft alle expertise en grondverzetmachines in huis om u te helpen met grondverzet. Loonbedrijf Hokke is gevestigd in Vierpolders. Vanuit daar zijn we in de hele regio breed inzetbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen hoe wij u als grondverzetbedrijf het beste kunnen helpen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.