Loonbedrijf met jarenlange ervaring


Loonbedrijf Hokke werd in 1912 opgericht. Het is sindsdien altijd een familiebedrijf gebleven. We hebben ondertussen dus al meer dan een eeuw ervaring als loonbedrijf. Tijdens die lange periode hebben onze expertise steeds verder uitgebouwd. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren. We hebben ervaring in groenonderhoud, ervaring in grondverzet en ervaring met agrarische werkzaamheden.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.

Groenonderhoud

Agrarische Werkzaamheden

Grondverzet

Slootwerkzaamheden

Onze ervaring in groenonderhoud
We bouwen onder andere op jarenlange ervaring in groenonderhoud. Naast het onderhouden van groen, kunnen we het ook voor u aanplanten. Daarnaast kunnen we ook maaiwerkzaamheden voor u verrichten. Verder beschikken we over veel kennis en materieel voor het aanleggen en beheren van sloten.

Onze ervaring in grondverzet
Veel van onze ervaring in grondverzet komt voort uit de aanleg van sloten, vijvers en andere waterpartijen. We kunnen na het grove werk van het grondverzet ook de waterkant zelf vormgeven. We hebben jarenlange ervaring met het verstevigen van oevers. We kunnen houten damwanden als beschoeiing aanbrengen. Maar we creëerden ook al vaak natuurlijke oevers. Indien nodig kunnen we dat soort oevers ook voor u maaien. Of de sloot met boot en baggerbak weer schoonmaken.

Onze ervaring met agrarische werkzaamheden
We bevinden ons al meer dan een eeuw in Vierpolders. Ons bedrijf bevindt zich dus middenin een agrarische regio bij uitstek. Voor een groot deel is onze ervaring als loonbedrijf dus ervaring met agrarische werkzaamheden. Die betreffen vooral gewassen als tarwe en bieten. Met het zaaien daarvan hebben we jarenlange ervaring. U kunt ons daarvoor inhuren als loonbedrijf. Maar u kunt er ook voor kiezen alleen tijdelijk onze machines te gebruiken. Zowel voor tarwe zaaien en dorsen als bieten rooien hebben we machines voor u beschikbaar.

Onze regionale ervaring als loonbedrijf
Na meer dan een eeuw ervaring als loonbedrijf kennen we onze regio als geen ander. We brengen beschoeiing aan in Rockanje, creëren natuurlijke oevers in Zwartewaal en leggen ruiterpaden aan in Voorne-Putten. Het zijn maar een paar voorbeelden van wat we als loonbedrijf voor u kunnen doen. Door onze jarenlange ervaring zijn er nog maar weinig dingen die we als loonbedrijf niet gretig aanpakken. Neem gerust contact op om uw plannen met ons door te spreken.