Ervaren, professioneel loonbedrijf

 

Loonbedrijf Hokke is al sinds 1912 actief. Als familieonderneming zijn we in de afgelopen eeuw uitgegroeid tot een professioneel loonbedrijf. De oprichter van Hokke was een loonwerker. Vier generaties later zijn we nog steeds loonwerkers. Landbouw is van oudsher een belangrijke sector voor ons. Zoekt u een professioneel loonbedrijf voor agrarische werkzaamheden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaren loonwerkers voor landbouw
Het feit dat we onze kennis al meer dan honderd jaar doorgeven van vader op zoon maakt ons ervaren loonwerkers. Landbouw werd gezien onze locatie een vanzelfsprekend sector. Vanuit Vierpolders hebben we vele seizoenen geassisteerd bij het zaaien, dorsen en rooien. Op de grond van Overflakkee zijn we zo een goed loonbedrijf geworden. Niet alleen onze kennis en ervaring is in de loop der jaren toegenomen. We zijn ook altijd blijven investeren in het beste materieel. Dat is te huur en dus ook voor u beschikbaar.

Professioneel materieel te huur
De agrarische sector kent zijn seizoensgebonden pieken. Dan heeft u vaak aan eigen mankracht en materieel niet genoeg. Dat gat helpen wij graag vullen. Naast ervaren loonwerkers bieden we ook professioneel materieel. We beschikken over moderne machines voor gewassen als tarwe en bieten.

Tijd van zaaien en oogsten
Is het tijd om te zaaien? Dan kunt u bij ons tarwezaaiers, bietenzaaiers of ander benodigd professioneel materieel huren. Heeft u voor de oogst weer extra machines nodig dan kunt u opnieuw bij ons terecht. We verhuren namelijk ook dorsmachines en bietenrooiers. Zoals een goed loonbedrijf betaamt kunnen we u daar deskundig over adviseren of u helpen ze te bedienen.

Allround loonwerker
Behalve als loonwerkers in landbouw zijn we ook in een aantal andere sectoren actief als loonwerker. Zo kunt u ons ook inhuren voor bijvoorbeeld groenonderhoud en grondverzet.

Wat mag loonwerk kosten?
Waar moet u qua prijs aan denken als u met een professioneel loonbedrijf in zee gaat? Dat valt vooraf vaak moeilijk te zeggen. Bij ons loonwerk zijn kosten net zo variabel als de schaal en de complexiteit van onze projecten. Het hangt dus helemaal van uw opdracht af. Vertel ons wat u voor ogen heeft en wij vertellen wat bij ons loonwerk uw kosten zijn.

 

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.