Slootwerkzaamheden

Voor al uw slootwerkzaamheden

Bij loonbedrijf Hokke hebben we alles in huis voor al uw slootwerkzaamheden. We beschikken over deskundig personeel, veel kennis en al het benodigde materiaal. We hebben in ons lange bestaan de nodige ervaring opgedaan met een groot aantal verschillende slootwerkzaamheden.

Sloten graven en onderhouden
Als grondverzetbedrijf is sloten graven een van onze voornaamste bezigheden. We hebben ruime ervaring met grondverzet. We kunnen grote hoeveelheden grond voor u afvoeren of verplaatsen. Naast sloten graven we dan ook geregeld andere grote waterpartijen. Zo kunnen we voor u ook vijvers of complete singels graven.

Aanbrengen beschoeiing
Na het graven van een sloot kunnen we voor u ook beschoeiing aanbrengen. Zo plaatsen we als sloten en singels graven ook vaak meteen een houten damwand. Maar we kunnen u ook helpen met het vormgeven van natuurlijke oevers.

Ook voor slootonderhoud
Voor ons is sloten en singels graven vaak slechts een eerste stap. Ons werk stopt wat ons betreft niet na het grondverzet. Wij blijven ook daarna graag betrokken bij het resultaat. Daarom doen we ook veel aan slootonderhoud.

 

Uw sloot uitbaggeren of schoonmaken?
Dreigt een waterpartij vol te slibben? Dan komen wij graag uw vijver, singel of sloot uitbaggeren. Ook als het vuil zich meer aan de oppervlakte bevindt, komen we graag uw sloot schoonmaken. Dreigen de oevers vol te groeien met riet? Dan kunnen we dat voor u komen maaien. Wilt u zelf uw sloot schoonmaken? Dan hebben we allemaal professioneel materieel beschikbaar. Dat kunt u voor een scherpe prijs bij ons huren.

Breed inzetbaar
Als het gaat om sloten graven en slootonderhoud zijn wij breed inzetbaar. We hebben jarenlange ervaring met slootwerkzaamheden en kennen de regio als geen ander. Wilt u singels graven bij Oostvoorne? Een sloot schoonmaken in Hellevoetsluis? Houten beschoeiing aanbrengen in Zwartewaal? Een sloot uitbaggeren bij Brielle?

Bij loonbedrijf Hokke hebben we alle kennis en machines in huis. We kunnen u adviseren of helpen bij de uitvoering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons professionele materieel met eigen ogen zien? Bel ons gerust of kom eens bij ons langs in Vierpolders.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Laten we een afspraak maken.